Tid til å trene…

Tid til å trene…

Hverdagen er hektisk og kvelden og natten kommer fort. Mitt store spørsmål til meg selv er hvordan få tid til å trene, pluss å få gjort alt annet som skal gjøres.

Når jeg tar opp min lille problemstilling for andre, får jeg høre det går på prioritering. Noe som er helt sant. Men døgnet har ikke nok timer i seg til at jeg skal få gjort unna alle andre ting som også trengs.

Jeg ønsker å bruke ettermiddagene med guttene mine. Tiden går fort når man skal gjøre lekser, se barne-tv og de har treninger, som jeg ønsker å være tilstede for å se hvordan de utvikler seg og trives.

Så når de da endelig er kommet i seng og kanskje brukt litt ekstra tid på å legge seg, slik jeg har skrevet tidligere om leggerutiner kan jo dette ta tid. Så når de er i seng kan man starte med husarbeid. Det er oppvask og rydding av kjøkkenet, få unna leker og andre ting som på magisk vis har havnet rundt om i huset. Også går jo somregel vaskemaskinen og tørketrommelen. Siden jeg både jobber og går på skole bruker jeg også en del tid på å lese pensum på kveldstid. Og til slutt prøver jeg jo å ha litt kvalitets tid med min mann.
Så da er spørsmålet, når i dette skal jeg få tid til å trene??

Jeg og min mann har prøvd å trene annen hver ettermiddag rett etter middag på treningssenter. Noe som fungerte en god stund frem til eldstemann sin trening tok tiden fra oss. Drar man å trener i 8-9 tiden på kvelden kommer et nytt problem (i hvert fall for meg). For å trene på treningssenter er veldig fint, utenom når det er fullt med folk. Når man står i kø for å gjøre øvelser. Dette skjer som regel når man trener på den tiden av døgnet for da er det som regel alle andre også har tid til å trene.
Men av og til traff jeg spott on og fikk senteret helt for meg selv. Men da var kl 0700 på en lørdagsmorgen….

Så løsningen som nå skal testes er hjemme trening…igjen. Så får vi se hvordan dette går. Jeg har også funnet ønske løsningen min i en fantasi verden. Jeg må skaffe meg et slik tidsreise kjede som Hermine i Harry Potter filmene har. Da kan jeg reise i tid og få gjort alt jeg ønsker.

 

Lagre

Stengt for kommentarer.