Hva f*** er det jeg driver med…..????

Hva f*** er det jeg driver med…..????

Det har vært stille fra meg en stund nå. Men i en hverdag med alt for mange tidsfrister, som mange nok kjenner alt for godt til. Er det ikke bloggen som havner først på prioritet listen min gitt.
Jeg merker dagene mine går fort i et og alltid noen som skal fikses eller mailer  som skal skrives og ting som skal på plass innen en tid.
Jeg prøver å ha en liste i avtaleboka mi med alle skolefrister og en to do liste for ulike verv jeg sitter på også kommer alt i heimen.

Nå om dagen sitter jeg å skrive et ledelsesnotat til praksis som starter til uka som jeg virkelig vrir hode mitt over. Det er utrolig spennende praksis med ledelse som tema og noe jeg gleder meg til. Men å få til en tekst om et tema som interessere meg er ikke lett. For det er så mye. Så mye av tiden går til å  fundere på hvordan jeg skal få denne ferdig. Og samtidig er det oppgaver i andre fag som skal leveres og godkjennes og man ikke minst skal man prestere på jobb og henge med der også. siste lille rest går av tiden går på hockeytrening og cup som skal arrangeres snart og denne uka var det fotballmøter som alle kom på en og samme uke.

Og ikke minst, vi har levd med en bil de siste mnd. Noe som gjør hverdagen ganske komplisert og innviklet når man har to aktive barn og det alltid skjer noe. En logistikk som ikke alltid går har vært tøft. Hvordan rekke ting når man ikke komme seg noe steder. Så en liten Takk til snille foreldre på laget som har tatt med seg eldste mann på kamper rundt omkring, Takk =)

Jeg må jo til tider innrømme at jeg tenker tanken… » hva f** er det jeg driver med?» «Hvorfor gjør jeg så mye for alle andre?» » kanskje jeg må drite i alt og bare tenke på meg selv og mine tre gutter».
Men så gjør jeg jo dette for gutta mine. Og skolen gjør jeg jo for meg selv, siden jeg ønsker å bli bedre på det jeg jobber med.

Men våren 2019 skal bachelor oppgaven leveres og da skal jeg sprette champagne og kun tenke på meg selv  hele sommeren tenker jeg.. =)

Det var fredagens lille utblåsning….
GOD HELG ALLE SAMMEN:…

 

Reklame:


 

 

 

Stengt for kommentarer.