Et lite brev til deg

Et lite brev til deg

Et lite brev til deg som nå snart starter et nytt kapittel i livet ditt.
Hver dag ser jeg deg. Jeg smiler til deg. Jeg spør om hvordan du har det i dag. Jeg lytter til deg. Jeg er der for deg. Jeg hjelper deg. Jeg veileder deg når du trenger det. Jeg gir deg oppgaver. Vi spiser sammen. Vi ler sammen. Vi leker sammen. Jeg hjelper deg med å kle på deg. Jeg hjelper deg til å løse konflikter. Jeg gir deg klemmer. Du gir meg klemmer. Du gir meg glede. Du gir meg latter. Du setter smil på min munn. Du gjør meg frustrert. Du gjør meg sliten. Du utfordre meg.

Men en dag uten deg, hadde vært utrolig kjedelig.

Du er en jeg har fått dele mange fine år sammen med. Man blir som en familie. Man deler så mange ting sammen. Vi har feiret bursdager og andre høytider sammen. Og Du har delt dine tårer og smerte når du har slått deg og motgang har stått for dør. Du har delt din frustrasjon når du ikke har fått til ting. Men vi har løst det sammen.

Vi har delt mange fine år sammen her i barnehagen. Fra du var 1 år og helt ny i barnehagelivet. Da du klamret deg fast på armen min mens vi sa hade til mamma og pappa. Og nå er du straks skolebarn. Du skal videre i livet. Veien vår skilles. Det er noen andre som skal få lov å følge deg videre. Lære deg mer om livet og hjelpe deg på veien til å bli stor.

Lykke til alle mine kjære små som skal starte på skolen til høsten.

Håper dere ikke glemmer meg….

Stengt for kommentarer.