Mammatid, et lite øyeblikk i hverdagen.

Mammatid, et lite øyeblikk i hverdagen.

I dette øyeblikk jeg sitter her og har planer om å  skriver om noe helt annet fant jeg ut at jeg ønsket å fortelle om en av de små øyeblikkene som dukker litt spontant opp i hverdagen. Nemlig alene tid for hu mor!

For det har nemlig jeg nå!
Når alle tre gutta er ute av huset enten på trening eller ute og leker med venner. Da kan jeg få sette musikken på full guffe på anlegget. Og oppvasken etter middagen går som en drøm. Den jobben går ganske mye raksere når ikke har noen som roper og spør om alt mulig. Ikke misforstå meg, synes det er veldig koselig å ha barna løpende rundt meg.

Det alltid deilig å plutselig få en liten alene tid for meg selv. Det å la tankene fly og bare synge og rett og slett ta seg en liten dans på kjøkkengulvet er en befriende følelse.

Min faste mammatid er i bilen til og fra jobb når jeg er helt alene i bilen.
Det som gjør mammatiden min til det beste er som sagt musikken.

Musikken gir meg ro og energi og bare rett og slett bare en god følelse som jeg egentlig tror bare musikk kan gi meg.
Her hjemme går det hovedsaklig i Country musikk på anlegget. Det er så deilig  når anlegget er slikt man kan spille høyt og lyd blir topp. Da er det deilig med musikk.

Men før jeg rakk å sett meg ned med kaffekoppen var minsten hjemme igjen og mamma-øyeblikket var over <3

Her er noen av mine favoritt sanger om dagen: (hentet fra youtube.com)

Stengt for kommentarer.