Hva en mamma ikke kan….

Hva en mamma ikke kan….

Siden hodet mitt har vært litt på mamma rollen, satt jeg her om dagen og tenkte over alle de ulike jobbene/ rollene jeg har i løpet av en dag. Jeg er en person, jeg er meg. Men jeg er også en mamma, en kone, en venn, en kollega, studievenn, en lagleder og sånn fortsetter det med en haug av ulike roller gjennom dagen.

Dette er kanskje de rollene jeg har som er utad til alle andre rundt meg. Men hjemme har jeg ganske mange ulike roller. Dagen min starter ofte rundt klokken 0600 med min alene tid før ungene våkner.

Og da starter første jobb, nemlig som kokk, det vil si lage frokost og matbokser. Jeg er også en tjener for jeg er så snill at jeg legger frem klær og finner frem skole og barnehage sekk. Dette gjør min start på dagen ganske mye lettere. For å få to trøtte gutter ut døren en litt små hektisk morgen er ikke alltid bare bare.
Den beste rollen er jo mammarollen. år jeg skal vekke to små trøtte troll som ligger under de varme dynene og som helst har lyst å bli der.

Så når man er kommet ut av huset på morgen, er jeg sjåfør både hit og dit. På jobb er jeg kollega og på skolen er studievenn. På ettermiddagen er jeg igjen kokk, vaskehjelp, kjøkkenhjelp, leksehjelper, student, kollega, mamma, kone. Eller et av de andre verv som krever litt orging og dirigering. Når man sitter på tre ulike verv i idrett som barna driver med er man ikke bare en ivrig supporter. Her gjelder det å  holde tunga rett i munnen for å prøve å gjøre alle fornøyde. Innimellom alt det hektiske i hverdagen er jeg også diplomat, sykepleier, materialforvalter av sykler, hjelmer og ishockey utstyr.

Når man er en mamma følger det med en hel haug med roller som man egentlig ikke helt forstår hvordan man rekker  i løpet av dagen. Det er jo ikke alltid man får gjort alt man ønsker. At det kanskje står igjen en kurv med klær som burde brettes eller tørkes litt støv her og der. Men det viktigste er å være der hjerte vil og det er for meg med det mest kjæreste jeg har.
Gutta mine <3

 

Stengt for kommentarer.