Hvordan klarer jeg å holde styr på alt som skjer i hverdagen…..

Hvordan klarer jeg å holde styr på alt som skjer i hverdagen…..

I en hektisk mamma hverdag som inneholder både jobbe, studier, husarbeid, lagleder verv og andre ting som skjer i løpet uka. Er det nok å holde styr på. Hvordan jeg egentlig klarer å holde tunga rett i munnen vet jeg ikke helt. Men jeg er utrolig glad i lister og totalt avhengig av kalenderen min, pluss Spond.

Jeg har telefon med kalender som er koblet sammen med pc min og min kjæres kalender. Så har man full kontroll. I tillegg til kalenderen bruker jeg avtale bok og notatbøker som jeg lager lister og huske-notater til meg selv for å prøve å holde kontroll.
Selvfølgelig går jo noe i glemmeboka selv med alle lister, lapper og alarmer på telefonen.
Men sånn er det jo å være menneske. Får ikke med oss alt.. =)

Etter jeg tok over lagleder verv har det plinget inn mail på mail som fylte mailboksen min. Det var det ikke lett å holde kontroll på hvem som ga hvem beskjed om kamper og andre ting som skulle informeres om selv med alle mine lister. Så når jeg fikk starta med Spond og fikk resten av foreldregruppen på de ulike idrettene med på dette gjorde det hverdagen ganske mye lettere.

Hva er spond lurer du kanskje på.
Jo, spond er en app som gir deg en plattform hvor du kan ha dialog innenfor en gruppe. Jeg bruker den på idrettslagene til gutta. Den gir deg mulighet til å kommunisere med forelderen på en enkel og rask måte. Man trenger rett og slett ikke sende mail og sms lenger.

Så dette er mine verktøy for å prøve å holde kontroll på kaoset i en hektisk mamma hverdag.

Stengt for kommentarer.