Følelsen av å mislykkes…

Følelsen av å mislykkes…

Følelsen av å mislykkes er tøff. Jeg har nå tatt sommerferie fra studiene, men med en ordentlig dårlig bismak. Siste eksamen som ble levert i går gikk rett og slett til helvete. Den følelsen når du får eksamens oppgave i hånden og leser igjen og det blir svart og panikken brer seg. Men man tenker, noe skal jeg jo klare å få ned på papiret. Så motet er oppe etter mange timer med lesing og pugging av stoffet. Men det som kommer ut føles som ikke eier sammenheng, ikke henger sammen i en god tekst, føler man ikke får knyttet det godt nok mot teorien. Motet blir bare mindre og mindre. Og smerten i hånda fra all skrivingen tar over fokuset, detter man ut. Eksamen skrev vi med penn og papir og ikke data som vi har fått bruke på alle andre eksamner.

Etter 5,5 time føler en seg tom og totalt mistet motet. Nå er det bare å få levert og la ting gå som det går.  På vei ut sitter det flere fra klassen, men jeg orket ikke prate om eksamen, det er ofte ting kommer og man får bare enda mer panikk over alt man kunne ha skrevet om. Det var bare å komme seg ut i bilen og komme seg hjem.

Alle sier jeg ikke må ta skuffelsen på forhånd,men er ikke lett når man føler man ikke har fått bruke all den kunnskapen man sitter på. At noen små teite spørsmål skal ødelegge så mye.

Nå er det er bare å vente i spenning i 3 uker før resultatet kommer.
Det blir tre lange uker…

Lagre

Stengt for kommentarer.