Jeg er bortskjemt…..

Jeg er bortskjemt…..

Jeg er bortskjemt og jeg vet det.

Det hele starta med at min mann fant restauranten som ligger litt bort gjemt på Bekkestua rett ved siden av togstasjonen. Grågulet (min mann og jeg er ikke helt enig om fargen) hus med hvite vinduskarmer og ordentlig Sørstats utstråling. Her ble jeg for første gang introdusert til ordentlig barbecue mat. Babyback ribs og pulled pork og ikke minst pai til dessert. Dette var det restauranten med atmosfære som du kose deg med maten. Stedet var Texas barbecue cafe. Dette stedet var med å gjøre meg bortskjemt.

Herlig maten på Texas barbecue cafe
Første gang jeg var der tok jeg dette bildet…

 

I   For grillmat har ikke smakt det samme etter og spist der. Ingenting blir like saftig og med så god røyksmak, men så kjøpt min mann seg smoker. Dette har blitt min manns nye hobby. Som gjør meg bare enda mer bortskjemt. Rett og slett bortskjemt på god grillmat.

I vinter dro han på kurs på BBQ shop som hadde hentete inn en Amerikansk BBQ Queen fra USA. Det var som å hele bensin på bålet og han var enda mer bitt av basillen. Hvordan entusiasmen stråler når han snakker om grilling og forarbeid før maten legges på varmen er fascinerende.

Mannens nye favoritt butikk har da som sagt blitt BBQ shop og der ble siste innkjøpet til huset gjort. Nemlig en Traeger pelletsgrill. Mannen ble som en liten unge når han kom hjem med den. Så han og naboen starte å montere og som i bruksanvisningen stor det man skulle ta en øl (egentlig for hver side de bladet til) under monteringen, noe mannfolka lett gjorde.

Treager pellets grill gjemmer seg under her….

Så nå blir det servering av både det ene og det andre av god grillmat. Mannen i huset stor koser seg med matlaging dagen lang (bokstavelig talt). Så eneste som duger av grillmat og andre god saker blir ikke det samme når det ikke blir laget på en smoker i 6-12 timer.

Er jeg bortskjemt på god grillmat??? JA jeg vil nå si det….

Her grilles det hele året…(her den gamle grillen)
Babyback ribs…nam nam
Litt jobb før de skal på grillen…
Rett fra ferskvare disken, babyback ribs…
Tror vi har nok ribs nå….For et par grillinger
Tror det skal bli god pulled pork av denne en dag =)

Lagre

Lagre

Stengt for kommentarer.