Slektstreff og hattefest…

Slektstreff og hattefest…

Slektstreff og hattefest.

Første helgen i ferien gikk til Sørlandet og Risør. Her skulle det være slektstreff. Dette var familien til svigermor så kjente kun et par mennesker.

Turen ned var litt mer styr enn det vi hadde trodd. Litt trafikk og stengte veier med omkjøring og noen steder tok vi feil vei når vi tenkte vi skulle følge merking og ikke GPS. Men vi kom frem til en liten sommerperle litt utenfor Risør.

Det som var artig var at alle skulle gå med hatt. Så dagen før hadde min kjære vært å hentet hatter hos en kamerat som driver hattebutikk. Så gutta fikk knall fine hatter til å bruke. Jeg hadde kjøpt meg «frue» hatt (som jeg kaller det) for to år siden og nå så jeg mitt snitt til å faktisk få brukt den.

Men på vei nedover prøvde jeg en av gutta sine hatter og forelsket meg helt i den. Så endte med at jeg gikk med den resten av helgen.

Det var mye forskjellig hatter, alt fra stråhatter til cowboy hatt, fargerike og vanlig capser.
Det var en deilig dag på Sørlandet med bading, leker for barna og grillmat og hyggelig selskap. Og natten ble tilbringt i telt til stor gleder av gutta.

Tusen takk for de knall fine hattene Daniel =)

Smule skarpt lys selv med hatt…
«Frue» hatten min..
Min mann sin hatt
Guttas hatter. Som de sa, » å dette er like hatter som Freddy Kalas» =)

Stengt for kommentarer.