Første dag av reisen… 

Første dag av reisen… 

Da var gutta lagt i sengene på hotellet. Eller rettere sagt alle er lagt for vi store er sliten etter en lang dag vi også. 

Dagen starta tidlig og avreise kl 7. Gutta viste nemlig ikke hvor vi skal reise på sommerferie. Så de fikk første konvolutt når vi var kommet på veien. 

Minstemann åpnet og var knall fornøyd med lappen som lå oppi. Vi startet nemlig reisen med første stopp. 

Eldstemann var ikke så happy da han mente det var litt kjedelig… Men tror nok han så frem til dagen fordet. 

Så turen gikk til Kristiansand og den herlig parken. Hakkebakkeskogen var første på menyen. Så er like fantastisk som vi husket den. Så fikk vi med oss et lite show i Kardemommeby. Dyrene var ikke så villig til å hilse på men vi fikk se løver, tiger, gepard og aper. Til og med en litt en sang av kaptein Sabeltann klarte vi å få høre før vi tok en middag på vertshuset i sjørøverland. 

Sliten både store og små fant vi hotellet vårt og nå er alle krypet godt under dyna klar for en ny dag i morgen, med ny konvolutt. 

PS. Ble 17000 skritt i dag… ? 

2 kommentarer til «Første dag av reisen… »

  1. Så spennende ferie, – her hadde ikke det fungert. For poden her trenger å forberedes om ikke så kan alt gå i vranglås 😀 Han var forresten i Dyreparken i mai, da jeg var opptatt med å fotografere i Kristiansand. Vi har vært der mange ganger fordi vi har pleid å låne et hus i Arendal om somrene.

    Vi kom akkurat hjem fra noen dager i Sverige og jeg kan anbefale en tur til Astri Lindgrens verden. Pjokken vår elsker teater, bøker og kjenner historiene. Han synes tre dager var for lite og vil tilbake 😀 Klem for en god tur videre

Stengt for kommentarer.

Stengt for kommentarer.