Hakkebakkeskogen i dyreparken. Et fantastisk opplegg fortsetter… 

Hakkebakkeskogen i dyreparken. Et fantastisk opplegg fortsetter… 

Etter å ha vært på Hakkebakkeskogen tog-teateret som er et så fantastisk oppsett av historien de fleste barn kjenner.  Og minstemann er så ivrig at han er nesten på vei ut av toget når Mikkel rev kommer og alle skal rope huff. 

Nytt i parken siden i fjor var at filmen Hakkebakkeskogen var kommet på kino og blueray. Og i dyreparken har de satt opp tur for hvordan de har laget den. 

Det er dukkefilm som har tatt tre år (hvis jeg ikke husker feil). Denne omvisningen av produksjonen var kanskje for de litt større barna og oss voksene. Men med klatremus som guide igjennom det hele ga det en fantastisk livlig fremføring. 

Minstemann gikk ut deifra med hale og en ny helt, klatremus.
Her er et lite glimt av noen av bildene jeg tok…. ? 

Stengt for kommentarer.