Hakkebakkeskogen i dyreparken. Et fantastisk opplegg.

Hakkebakkeskogen i dyreparken. Et fantastisk opplegg.

Første stopp i dyreparken ble tog-teateret med Hakkebakkeskogen. Dette er en fantastisk forestilling som forgår ute i skogen mens tilskuerne sitter i et tog som forflytter seg rundt fra scene til scene. 

I fjor var klatremus og reven de desiderte beste skuespillerne, men i går var det bakemester Harpus og bakergutten som ga oss en god latter. 

Minstemann storkoste seg mens eldstemann mente det var litt kjedelig. (Som jeg egentlig forventet litt). Det er fantastisk hvordan de har brukt naturen som scene og gir det akkurat følelsen av å komme til Hakkebakkeskogen. 

Siden det er trangt på toget og vi kanskje hadde den dårligste plassen av alle fikk vi med oss alt. Siden vi ikke hadde bestilt plass på toget men tok drop inn får man de «dårligste» plassene. Ønsker man garantert plass kan man kjøpe seg plass til en spesifikk forestilling for en liten penge. Men vi har nå to ganger tatt drop inn og ikke hatt lang vente tid og stor kost oss for det. 

En ordentlig fornøyelse for hele familien. 

Et lite blikk av de bildene jeg fikk tatt.. 

Stengt for kommentarer.