Djus sommerland 

Djus sommerland 

Dagene har løpt fra meg og ikke like lett å få skrevet noe når man er tom for strøm. Men her kommer det litt om dagen vår i djus sommerland. 

Det er en fornøyelsespark tilrette lagt for barn og familie. Den har noe for alle. Vi kom dit rett før det åpnet så var flest i køen til den lille men raske Berg og dalbane, høna. Minstemann er helt klart den farts glade men enda par cm for kort til å kjøre alle de han hadde lyst til. 

Det som vi liker godt med parken er den er tilrettelagt for at man har med mat selv. De har mange mange områder med benker og bord slik man kan spise medbrakt. Og de har en egen plass med grill slik at du kan grille selv. ? 

Det er ikke det kjøpepresset rundt om. Det er jo selvfølgelig butikker og slikt rundt om men de har frukt boder istedet for. Så når gutta veldig gjerne ville ha slush måtte vi jo lete etter en bod som solgte det. Noe som egentlig er veldig bra. 

Vi som veldig mange andre normenn hadde da ikke med oss middag. Så vi fant en restaurant som serverte Tacobuffet. Det hørtes veldig godt ut, men for en skuffelse. Man så fort at dette var ikke her de tjente pengene. Jeg hørte kun norske stemmer utenom de som jobbet der. Så tenkte nok at alle danskene som kom med slike fine traller og kjørbag satt ute en plass og koste seg. 

Gutta endte med salat av det som var igjen i bollene. Minsten endte med erter på siste runde. Men vi spise oss akkurat mette, så vi holdt tik kveldsmat. 

Men dagen var vellykka med sol og litt skyer slik at det ikke ble veldig varmt og ikke regn. Perfekt vær. 

Litt bilder fra dagen. (ble ikke velge mange bilder) 

Her var grillområdet som alle kunne bruke. 

Stengt for kommentarer.