Forflytnings etappe med svipptur til badeland… 

Forflytnings etappe med svipptur til badeland… 

Natten etter en dag i park var ikke hyggelig. Det var kaldt og ryggen min kapitulerte helt. Så verdens beste mann ordnet slik at jeg slipp to netter til på nakken som egentlig var planlagt. 

Vi fikk pakket sammen telt og ting før vi satte nesa mot Billund og Legoland. Der hadde vi klart å få et hotellrom på flyplass hotellet. Et lite og enkelt rom med køyeseng til gutta. Dette ble min redning for å overleve videre i eventyret vårt. 

Etter innsjekking pakket vi badetøyet vårt og fant gratis bussen til lalandia og aquadome. Noe som gutta var knall fornøyde med. Her ble det en god time i vannet med en hel haug andre mennesker. Kan vel ikke si dette var Hu mors store favoritt, sprade rundt i bikini i et badeland. Men hva gjør man ikke for å se gleden i øynene til de man er mest glad i. 

Middagen ble spiste på favoritten fra i fjor, Bones. Gutta fikk deilig kylling mens far fikk biff. Jeg endte med hamburger som var knall god. 

Vi tok siste buss hjem til hotellet og krøp fornøyde under dynene for oppladning til en ny spennende dag. 

PS. Glemte helt å skrive om den lille stoppen vi hadde på veien til billund. Ble lunsj på MCdonalds noe som faktisk var en hyggelig ting. Det var enkelt å bestille på en maskin, så når maten kom fikk min mann hjelp til å bære brettene til bordet. Siden jeg og gutta allerede satt å ventet (gutta lekte i lekerommet). Når vi var ferdige å spise kom det en smilende dame å lurte på om vi ville ha en liten kaffekopp. Gratis. Service, rett og slett. Nytt og fint inntrykk av den gylde måke. 

Lite bilderas…

Gratisbussen

Favoritt desserten til gutta… Spise så mye de vil… 

Restauranten Bones.. 

Stengt for kommentarer.