Legoland… 

Legoland… 

Dette ble tredje året vi gikk under den store Legoland buen og inn i en verden av Lego. Eldstemann hadde allerede dagen før tatt hintet om at vi skulle en dag her, så at det kom i konvolutten regnet han nesten med sa han. 

Vi rakk akkurat den første bussen kl ni. Og selvfølgelig hadde jeg glemt billettene inne på hotellrommet. Så takk til den snille bussjåføren som lot meg ta morgentrimen. Spurt opp til andre etasje og hente dem. Tre min bort til Legoland gjorde at vi fikk se hvordan vi mennesker er når vi skal noe. Det er om å gjøre å være først. Halv ti var det lang lang kø. Mens vi satt fredelig på en benk å så på alle sammen. 

Dagens første tur var ninjago verden. Noe gutta liker kanskje best. (minsten og jeg tok denne en gang til senere også). Resten av dagen gikk til å prøve de ulike morrohetene og eldstemann var nå gammel nok til å ta lappen. Så han var stolt som en hane når han kom ut med «lappen» i hånda. 

Jeg og min mann gikk å pratet om at vi begge likte djus sommerland sin stemning mye bedre. Her i Legoland er det et mye større kjøpepress. Djus er for at barn skal leke. 

Siden minsten var akkurat for lav for de største Berg og dalbane og eldste ikke ville prøve, kjøpte vi en q bot. Slikt at man slapp ventetiden og min mann ikke være litt barn selv og kjøre de store attraksjonene. Det fungerte veldig bra egentlig. 

Noe av gutta liker i Legoland er det lille teateret som blir spilt der. Fem skuespiller som også driver med stup. Dette ble også veldig viktig at vi fikk med oss. Lett underholdning. Skuespill med kroppspråk og lyder rett og slett. Noen for alle mann uansett språket sitt. 

Dagen ble ikke like lang som i fjor, da vi måtte rekke siste buss hjem. Men gutta var knall fornøyde og var mette på Legoland for denne gang. Det blir nok mange år til neste gang vi drar dit har vi konkludert med.. 

Det ble ikke mange bilder til bloggen i dag gitt. Ble flest til familiealbumet. 

Stengt for kommentarer.