Nest siste etappe – København neste… 

Nest siste etappe – København neste… 

Konvolutt nr fem ble åpnet og bildet av hotellet og tivoliet i København lå oppi. Gutta lurte på hva som skjedde der, men som vi fortalte dem at det var spennende å se en storby utenom Oslo. 

Så etter den dårlig frokosten pakket vi bilen i regnvær og satte nesa mot København. Det regnet godt men bilturen gikk relativt fort. Turen tok ca 3 timer. Store fine bruer som forsvant opp i skyene. Magisk og Eventyrlig følelse. 

Vel fremme i sentrum av byen fant vi det hyggelig hotellet ascot. Vi fikk parkert i bakgården og havna midt i verste innsjekkingstiden. Men fikk nøkkel og fant ut vi skulle ta trappene da heisen var mini og lang kø. Det endte med en labyrint med ganger og små trapper rundt omkring. Vi fant ikke fjerde etasje. Men etter mye leting fant vi tilslutt en trapp som førte opp til fjerde og rommet vårt som lå på toppen. Et stort og fint rom som gutta satte seg ned for å bygge Lego. 

Turen gikk så ut for å finne litt sen lunsj og utforske byen litt. Vi var en liten tur innom museumet Guinness rekorder. Hvor gutta koste seg, men det var ikke verdt pengene synes nå jeg. Vi var nok litt slitene så vi endte fort tilbake på hotellet for å hvile litt før vi dro ut på middag. 

Middagen ble på Hard Rock Cafe noen som ikke falt helt gutta i smak. Mye lyder, lukter og lys som rett og slett distraherte dem i å nyte maten. 

Kvelden ble sen og vi avsluttet med et par kapitler i Harry Potter boka. 

Stengt for kommentarer.