Hva skal man velge?

Hva skal man velge?

Ja hva skal man velge i havet av pulsklokke, fitbit, smartklokke eller ja hva annet finnes der ute?

Jeg prøver å være aktiv i hverdagen og har nå hatt Polar pulsklokke i snart to år. Veldig fornøyd med klokken, men mye synes jeg også fungerer litt dårlig.  Slik som med tilkobling til mobil synes jeg fungerer dårlig og ikke fornøyd.
Jeg ser jo mange rundt bruker fitbit som aktivitetsbånd for å logge hverdagen og de som bruker iphone har iphone klokke av et eller annet slag. og alle de ulike pulsklokkene som er der ute.
Og min mann fikk ny andriod smartklokke til bursdagen sin før sommerferien som har mye artig funksjoner og han er knall fornøyd med.
Reklame: 

Så nå jeg sitter her å funderer på hva skal man egentlig velge i dette havet av digitale klokker.

Mine kriterier og tanker om hva jeg kan ønsker er:
Tilkobling til mobil:
Jeg ønsker en som er lett koblet mot mobil som gjør at jeg kan legge den ligger i vesken så kan jeg se hva som plinger uten nødvendig å ta den frem så sant det ikke er viktig.
Men er det et behov man trenger sånn egentlig? Ja hvorfor ikke….

Trening:
Polar har pulsbelte og kobler seg til gps når man er ute å løper eller går tur. Det er viktig at er lett å bruke og tilkoblinger kommer fort på plass når man starter økten.

Hverdags aktivitet: En som funker med kaloriteller, skritt og aktivitet i løpet av dagen.

Så er det  appen på telefonen: At den er lett, grei og forståelig for en dame som ikke ønsker å bruke veldig mye tid på å forstå alle funksjonen.

Utseende:
Den bør jo være litt feminin kanskje. For polar klokka er IKKE veldig feminin.

Så hva velger man???
Har dere gode erfaringer på hvordan  klokke / aktivitets duppe ditt jeg bør velge så del gjerne i kommentarfeltet.

Reklame: 

2 kommentarer til «Hva skal man velge?»

  1. Jeg har et polar aktivitetsbpnd som jeg hater. Det fordi at når jeg har ladet den så må den kobles til Mac for synkronisering. Ja takk til trådløs oppdatering Har en Garmin jeg liker, men ønsker meg uten pulsbånd og en som måler på hånden. Så jeg ønsker meg Garmin forestrunner 235??? husker ikke tallet. Den synkroniserertrpllst, måler avstand og har det jeg trenger ..

Stengt for kommentarer.

Stengt for kommentarer.