En verden jeg ikke har stor kjennskap til….

En verden jeg ikke har stor kjennskap til….

En verden jeg ikke har stor kjennskap til er tv-spill.
Playstation, Wii, Xbox og andre slike film som står rundt i stuene hos folk. Dette er en verden jeg ikke vokste opp i. Første gang jeg prøvde et slik spill var i niende klasse. Og første gang jeg hadde noe slikt selv var jeg passert 20 år.

Har klart meg veldig fint uten, men i den verdenen vi lever i nå er spilling blitt en enda større del av hverdagen til folk. Og vårt hjem er nok et av de hjemmene med slike bokser stående ved siden av tv.
Når jeg har tre gutter ( to små og en stor) som liker å spille, er jeg nedstemt på en del ting.

Reklame:


Så nå skal jeg faktisk fortelle om et spill gutta fikk nå nylig. Nemlig Super Mario Maker.

Dette hører til Wii konsollen og som gutta elsker å spille på.
Super Mario karakteren er jo en gammel tegnefigur og spill som hele tiden blir videreutviklet og lagd nye versjoner av den tradisjonelles karakteren.
Dette spille Super Mario Maker er da et spill hvor de må jobbe for å kunne spill. De må selv lage banen og produsere verdener for å spille når det er klart.

Spillkonsollen til Wii U med penn som de jobber på.
Tv med Mario Maker.

Gutta er enda i startfasen og utforsker hvordan dette spillet fungere.  Men hittil har hun mor fått et godt inntrykk av konseptet og spill. Når de faktisk først skal spille på tv så er det fint å spille noe de må konstruere og bruke kreativiteten. Men også logiske løsninger for å klare å fullføre banen senere. Pluss at når de sitter sammen flere må man samarbeide og kommunisere sammen om hvordan de skal få ting til å fungere.

Så selv om jeg ikke er stor fan av tv-spilling skal jeg prøve å ha øynene åpne for ting som gutta kan lære av og ta nytte av på en underholdene måte.

Reklame:


Stengt for kommentarer.