Jeg tror jeg har forelsket meg….

Jeg tror jeg har forelsket meg….

Ja, Jeg tror jeg har forelsket meg….
Jeg har fått prøvekjørt en utrolig herlig bil. En bil mange ser på som manne bil. Ikke en liten en, slik som Ford Fiestaen, men en stor Ford Ranger. Dette er pickupen til Ford. Dette var en utrolig god bil å kjøre. Det var helt herlig å sitte høyt og ha full oversikt over alt rundt seg. Se over hekker når man kom til kryss og god sikt langt fremover.

Mange tenker kanskje harry og bare spesielle folk kjører slike biler. Og i hvert fall ikke en liten fru som meg. Men jeg kunne godt hatt en slik bil. Den er nok ikke den raskeste bilen, men akkurat passe for min smak. Den er også enkel og brukervennlig. Det er ikke alltid bare enkelt å få koblet telefon til blåtann eller det er alt for mye fancy ting i dashbordet. Her var det enkelt og konkret perfekt for en som ikke er opptatt av slikt. Men en som ønsker å ha en god kjøreopplevelse. 

Dette er faktisk noe alle med sertifikater skulle ha prøve kjørt et par dager. Det å virkelig få kjenne på hva stor bil er. Jeg møter støtt og stadig på trafikanter som tror de kjører stor bil, men så kjører de en liten Yaris eller polo eller andre små biler.

Denne utgaven var en av de lange typene og med grønne skilter. Den hadde vært knall familie bil hvis den hadde hviteskilter og bakseter.
Perfekt bil for en aktiv familie.
Takk for prøvingen RøhneSelmer, Asker og Bærum. 

Hva tenker dere om store biler? Og damer bak rattet på en ? Kult eller harry?

Reklame:


.

Stengt for kommentarer.