Dagen i dag er en smule unormal.

Dagen i dag er en smule unormal.

Dagen er 10 november og det betyr at jeg og min kjære har bryllupsdag. Vi har vært gift i HELE 5 år. Vi valgte nå en fin fin dato til å gifte oss på nemlig 10.11.12. noe som jeg håper min kjære aldri glemmer med det første.

5 års bryllupsdag er tre bryllup. Dette fant jeg på nett som beskriver tre bryllup. Et tre vokser litt hvert år. Noen trær har bare blader, mens andre har blomster og bærer frukter en gang i året. Noen har blader eller barnåler som er grønne og fine hele året. En fin definisjon av hvordan et ekteskap kan være. Noen blomstrer fort og bærer frukter (barn) mens andre velger det jevne, trygge og tar ting som det faller seg (grønne blader eller barnåler) hele året. Det som er fint med tre, er at det kan formes og stelles med, så det vokser seg stort og vakkert. (hentet fra nettsiden bryllupsguiden.no)

Jeg skal være ærlig og innrømme at jeg ikke hadde kjøpe en eneste gave til han i dag. Men jeg var så heldig som fikk en stor bukett med røde roser når jeg kom hjem fra jobb. Noe som alltid settes pris på av en fru. I hvert fall her i huset, eller som jeg sa til han. Det er lov å kjøpe en grønnplante også, for de holder litt lenger enn rosene mine.

En så fin dag blir avsluttet med at gutta har pappa-sønn kvalitets tid med Nintendo spilling og jeg får satt meg ned med skole og eksamensskriving. For en romantisk par vi er. Vi tok oss en stor tur til Chicago i fjor og så på NHL hockeykamp på denne datoen.

Så i morgen skal vi ut å kjøpe oss et tre sammen og plante det =) Så får vi se om det gror like bra oss vi gjør =) <3

Reklame:


Stengt for kommentarer.