Hjemme spa som ender i en jungel av produkter

Hjemme spa som ender i en jungel av produkter

Når lørdagskvelden og hjemme spa ender i en jungel av produkter jeg ikke forstår meg på må det komme ned noen tanker…

I går kveld hadde jeg hjemme spa med en venninne. Vi hadde ansiktsmaske, peeling og selvfølgelig et glass vin. Dette er jo en verden jeg ikke har mye kjennskap til. Jeg vet at jeg har vært dårlig med rutiner på å gi huden min pleie og rens.
Sannsynligvis fordi jeg ikke har noe store problemer med huden. Jeg har nesten ingen kviser og ikke tørr hud. Kanskje litt fet innimellom.
Så rutinen min er egentlig bare kaldt vann om morgenen og en ansikts krem.

En jungel

Så etter denne kvelden var jeg å sjekket på nett for å se hvis jeg finner litt pleie produkter for ansikt mitt.
Men oh lord, det er en jungel der ute. Hva skal man velge?
Det er så mye forskjellig merker, ulike type av både det ene og det andre.
Hvordan vet jeg hva jeg skal velge?
Jeg synes mange av produktene har ganske stive priser, slik at det er ikke bare å kjøpe for å teste om den passer min hud type.

Også søker man opp på nette og man blir jo slått i fjeset med alle mulig produkter og reklamer for skjønnhets produkter. Det er over alt, inne på instagram og facebook. Så mange som reklamer for det ene og det andre.

Men når man ikke har kunnskap om alle disse ulike produktene føler man seg ganske rådvil. Det er så mange forskjellige type produkter med forskjellige navn og titler. Jeg vet ikke helt hva de faktisk gjør.
Jeg kjenner mange av de store navnene, som Dior, Lachome, Clinich, Declor, Elisabeth Arden. Men jeg vet ikke mer. Er det bare et annet navn? Gjør produktet det samme egentlig?
Er det slik at jo dyrere produkt man kjøper jo bedre er det?
Og når jeg begynner å se meg rundt, er det så mye mer produkt innen for de ulike produktnavnene.
Du har Jelly Exfoliator, peeling, maske, skrubbe, serium, peelingpulver.
Hva er bra? Og hva fungerer? Gjør de forskjellige produktene det samme?
Og hva trenger man egentlig?
Hvis jeg har forstått riktig, så er det rensemelk, serium, peeling/skrub, maske, krem som er det man trenger?? Når jeg ser prisen på disse produktene får jeg ihvertfall litt vondt i magen. Synes det er mye penger. Men man prioriterer vel forskjellig…

Man ser jo verden igjennom digitale media at kosmetikk selger… Man streber etter skjønnhet. Jeg ser jo spesielt via instagram at skjønnhetsprodukter er viktig for mange.
Men lurer på om det man har i skuffen på badet er produkter man faktisk trenger?
Tenker dette får jeg skrive om senere… kjøpepress!

Men etter alle disse tankene mine sitter jeg igjen med et spørsmål.

Hvor mye penger bruker kvinner egentlig på skjønnhetsprodukter i måneden?

Noen av produktene jeg testet i går…
Stengt for kommentarer.