10 ting jeg ikke kan leve uten…

10 ting jeg ikke kan leve uten…

I dag satt jeg å tenkte over hvor heldig vi er som bor her i Norge. Når man leser avisene og ser andre land som har store utfordringer ang corona og andre type ting. Det er da man ser hvor godt vi har det her i Norge.

Tenk dere hvor heldig vi er som har et riktig land, et land som gir oss såpass trygghet og stabilitet. At største delen av oss som bor her har det ganske bra. At vi har det vi trenger for å leve et godt liv.
Så tenkte hva i livet mitt hadde jeg hatt problemer med å leve uten…
Derfor tenkte jeg skulle lage en liste med 10 ting jeg virkelig ikke vil gi fra meg. 10 ting jeg må ha i hverdagen på en eller annen måte.

Så her er listen min..

1. Deodorant. Det å slippe å lukte svette setter jeg stor pris på og tror mange andre også vil det.


2. Hodeputen min. Kan fint sove nesten hvor som helst, bare jeg har med meg hodeputen min.

3. Marius vannflaska, drikke vann slipper man hodepine. Så fornøyd med denne flasken. Kan virkelig anbefales.


4. En god truse og BH. Ja jeg vet det er det 2 ting, men går som et » undertøy».
Går fint å gå comando en liten stund mens man vasker det…

5. Brillene mine. Uten dem blir hverdagen tøff. Sånn er livet med dårlig syn…


6. Kaffe. Det å kunne drikke noen kaffekopper hver dag er alfa og omega for en god dag..

7. Mine barn, trenger noen til å utfordre meg og elske meg. Trenger noe å fylle dagene mine med. Hadde aldri klart meg uten de to god guttene mine.


8. En ordentlig do… Ingenting er viktigere enn å få gått på do. Og da må det norsk porselen til.


9. Luene mine. Det å kunne ha en lue for bad hair day er viktig. Alle har slike dager og ikke minst lue er nødvendig når du bor i Norge og tilbringer mye av tiden min i en ishall. Slipper å bli kald på ørene…


10. Klokken min, Suunto fitness 3. Føler meg naken uten klokka på armen. De få gangene jeg har glemt å ta p meg klokken fordi den har ladet har vært lange dager… Mister helt tiden!

Hva 10 ting hadde du ikke gi fra deg?

Stengt for kommentarer.