Det skjer ikke meg!!

Det skjer ikke meg!!

Det skjer ikke meg!!
Ta deg gjerne tid til å lese dette.

Det kan ikke skje meg! Man leser avisen og ser på tv. Det er jo så lite smitt her jeg bor, så det skjer ikke meg. Jeg blir ikke smitta.

Jeg er jo så nøye på smittevern. Jeg holder avstand og jeg holder meg for det meste hjemme.
Men nei da, det lumske viruset covid-19 fant likevel veien til meg.

Jeg fikk et slag i trynet da jeg åpnet prøve svaret fra Helsenorge. POSITIV!!!!
Hvordan? Hvor? Hvem? Hjernen begynner å jobbe. Jeg kjenner ingen som er dårlig, jeg vet ikke om noen smittet. Hvor har jeg blitt smittet?

Jeg har ikke følt meg syk, men bitte litt grums i halsen og litt tungpusta. Tenkte det var stress og vanlig forkjølelse. Men fant ut at jeg skulle dra å teste meg.  Noe jeg er UTROLIG glad for at jeg gjorde.

Jeg havnet i isolasjon, alene på et rom hjemme. Ikke får jeg se gutta mine på 10 dager og Mat og drikke får jeg servert på døra.
Hodet spinner. Tankene flyr. Dette føler jeg er urettferdig, jeg som har vært så nøye med smittevern, og så er det jeg som blir smittet.

Formen går veldig opp og ned, men jeg skal ikke klage for jeg er ikke veldig dårlig. Jeg er egentlig ikke redd for meg selv.

Det jeg er mest redd for, er hvem kan jeg ha smittet?  Kjenne på den følelsen av at jeg kan ha gjort andre syk. Som kan gjøre andre veldig syke.

Tenk deg, om jeg ikke hadde testa meg, da hadde jeg beveget meg ute blant folk. Jeg er så glad jeg testet meg og kunne isolere meg hjemme.

Og da tenker jeg, hvor mange der ute går rundt som ukjente «smittebomber», fordi man ikke tester seg. Fordi man tror det er en forkjølelse og vifter tanken om Covid-19 vekk.

Så jeg har et ønske til alle dere andre der ute… . TEST DEG!!!

Selv for de minste symptomene, you never know.

DEL GJERNE::: Spre holdningen om å ha lav terskel for å teste seg.

Stengt for kommentarer.